HTS Bouwkunde Werkvoorbereider Planner Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2400,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Ben jij de nieuwe werkvoorbereider met een HTS diploma op zak die wij zoeken? Reageer dan nu! Je komt te werken bij een team met aansprekende projecten.

In de functie van werkvoorbereider ben je binnen het projectteam verantwoordelijk voor de gehele bouwtechnische, plantechnische en logistieke werkvoorbereiding van één of meerdere mooie nieuwbouwprojecten.

Je controleert de werktekeningen op juistheid, technische uitvoerbaarheid, volledigheid, regelgeving, kwaliteit en contractuele afspraken. Je maakt diverse schema's en planningen om de voortgang van het project te bewaken. Ook ben je nauw betrokken bij de inkoop van het noodzakelijk materiaal waarbij je offertes aanvraagt en controleert.

Je coördineert en controleert de installatie- en productietekeningen, voert zelfstandig overleg met derden en werkt veel samen met de projectleider, een uitvoerder, andere werkvoorbereider(s) en eventueel kopersbegeleider.

Wat wij vragen

Om te werken bij een winnaar moet je ambitie en drive hebben om hier te aarden. Wij vragen dan ook best wat:
- Hbo Bouwkunde afgerond;
- Enige werkervaring als werkvoorbereider is een eis;
- Kennis van moderne bouwmethodieken;
- Ervaring met Excel, Word, AutoCAD en Asta Powerproject;
- Kennis van BIM en Lean is gewenst.

Verder moet je stressbestendig en kostenbewust zijn. Het is belangrijk dat je nauwkeurig bent met een goed organisatie- en analytisch vermogen. Er zijn veel partijen waar je mee te maken hebt dus communicatief sta je sterk in je schoenen, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en kan je zelfstandig en in teamverband werken.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien met bijvoorbeeld opleidingen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken mogelijk meestal mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Interesse? Bel me vooral als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via