3D / 2D tekenaar ontwerper GWW Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Als tekenaar en ontwerper ben je bezig met het adequaat vervaardigen, reviseren en archiveren van tekeningen van begin tot eind. Je voert 2D en 3D- tekenwerkzaamheden uit voor diverse GWW-projecten. De projecten zijn gevarieerd, van volledige nieuwbouw tot complexe oplossingen in binnenstedelijk gebieden.

Je houdt je bezig met het ontwerpen en/of moduleren van zowel 2D- als 3D-modellen volgens de voorschriften, gemaakte afspraken en specificaties, je maakt en verwerkt zowel Autocad-tekeningen als inmetingen.

Ook verwerk en beheer jij de Geo-data, super belangrijk. Het begeleiden van de maatvoering, bepalen van de hoeveelheden o.b.v. 2D en 3D-modellen.
Tevens maak jij de 3D-modellen klaar voor machinebesturing en aanbieden van tekeningen bij de externe opdrachtgever na akkoord van je leidinggevende.

Wat wij vragen

- Een afgeronde opleiding op mbo-niveau richting civiele techniek, infra, stedenbouwkundig, area design;
- Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Ervaring met AutoCAD, Civil 3D en Office is een must;
- Ervaring met GIS, BIM, Revit en Trimble/Topcon is een pre;
- Communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig, inventief en oplossingsgericht.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken mogelijk meestal mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Klinkt goed? Solliciteer direct en stuur je cv op, of bel mij als je nog vragen hebt! 06 15294957
Doorsturen
 
Deel deze vacature via