Voorman Timmerman Nieuwbouw Den Haag

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenhage
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Ben jij een kartrekker, iemand die de druk van een projectleider aan kan en zelfstandig aan de hand van een werkmap aan de gang kan? Lees dan verder!

In een hardwerkend, maar gezellig team werken wij hard aan 3 a 4 verschillende nieuwbouw projecten in Den haag en omgeving. Voor een van deze projecten zijn wij op zoek naar een ervaren voorman. Iemand die het niet kan laten om zelf mee te timmeren maar ook als tussenpersoon fungeert tussen de uitvoerder en het uitvoerende team.
Zo woon jij verschillende bouwvergaderingen bij, heb jij dagelijks overleg met de uitvoerder of projectleider maar ben jij ook dagelijks nog bezig met; profielen stellen, funderingen maken, sparingen boren, opperen, het begeleiden van de metselaar, aftimmeren en kozijnen plaatsen.

Wil jij deze kans grijpen om een grote bijdrage te kunnen leveren aan mooie nieuwbouwprojecten? Bel, mail of app mij dan vrijblijvend.

Wat wij vragen

- Relevante timmer ervaring;
- VCA B;
- Breed inzetbaar;
- Gezelligheid binnen ons team!

Wat wij bieden

Een unieke werkplek met zeer afwisselende renovatie en bouwprojecten. Wij bieden jou goede primaire voorwaarden. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Wij geven de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Uiteraard hebben wij aanvullende voorwaarden, zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding;
- Goed gereedschap van een A-merk;
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.

Interesse? Solliciteer dan direct via telefoon, mail of app!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via