Uitvoerder GWW Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Uitvoerder | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO

Ben jij ervaren uitvoerder GWW in de regio Spaarnwoude, Groot Amsterdam en de Bollenstreek? Je gaat aan de slag met diverse projecten in de rioleringen en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-gc bestekken.

Bij ons heerst een moderne werksfeer; we werken hard, effectief en we werken samen. Je werkt bij een middelgroot bedrijf met een informele werksfeer en uitdagende projecten. Het team waarin je komt bestaat uit 3 collega uitvoerders, een directeur en bedrijfsleider, bedrijfsbureau bestaande uit vier collega's en buiten in de uitvoering loopt +/- 35 man.

Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers, daarnaast bestaan jouw taken uit het bijwonen van bouwvergaderingen, bewaken van de planning en zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken.

Je bent verantwoordelijk voor het rapporteren en vastleggen van afwijkingen van de werkzaamheden ten opzichte van het bestek, gedurende de aanbiedingsfase ben actief aan het meedenken over de aanpak van de werkzaamheden en tijdens de projecten zorg je voor de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht.

Wat wij vragen

Wij zoeken een uitvoerder die ervaring heeft met de werken zoals hierboven genoemd, daarnaast beschik je over hbo werk- en denkniveau, ben je in het bezit is van een geldig rijbewijs en heb je kennis van Microsoft Office en bestekadministratie software.
Naast jouw skills buiten op de werken heb je genoeg kennis om de administratie tijdig bij te houden.

Je bent een betrokken collega, die besluit- en communicatief vaardig is, kostenbewust te werk gaat en over voldoende ervaren beschikt om gelijk aan de slag te gaan op de projecten. Collega's kunnen met vragen over de werken bij jou terecht en je vindt het fijn ze iets bij te leren.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een fijne, moderne werkgever, die de toekomst positief en optimistisch tegemoet ziet.
De werksfeer is prettig en collega's blijven lang bij ons werken (soms tot aan hun pensioen). We hebben een platte organisatie en bieden je ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei en we stimuleren dat door gerichte cursussen aan te bieden.

Wij verlonen je op basis van de Bouw en Infra CAO, tevens krijg je vanaf de start een auto en telefoon van de zaak.

Neem contact op met mij op en ik ga direct voor je aan de slag. Ik zorg dat je terecht komt bij de gaafste projecten en opdrachten. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert, met de zekerheid van vast werk. Voor ons heel gewoon.

Ik nodig je uit in gesprek met ons te gaan, om te praten over een loondienstverband. Of solliciteer direct en stuur je cv op!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via