Gas Water Monteur Aalsmeer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Aalsmeer
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2700,- per maand

Over de functie

Monteur Gas | Water | Hoofdleidingen | Buizenlegger | VIAG

Hou jij van werken in de buitenlucht en ben jij graag met een groep leuke collega's bezig met mooie projecten in de ondergrondse infra, lees dan vooral verder!

Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als gas en water monteur voor de regio Noord-Holland.
In ons team ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen.
We hebben zowel combiklussen (gas/water) als solo-klussen, welke je uitvoert in een vast team die altijd zo wordt samengesteld dat iedereen doet waar hij goed in is.

Bij voorkeur heb je ervaring met gietijzer, PVC en lassen én wanneer je in het bezit bent van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je al helemaal ons "top-gewenste" collega.
Naast de gebruikelijke voorkomende werkzaamheden, rapporteer je de voortgang van de planning, verricht je de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen en ben je zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren.

Je komt te werken in een team waar jij veel contact hebt met je directe collega's, maar ook veel overleg hebt met de uitvoeder, projectleider en werkvoorbereider.

Wat wij vragen

Wij zoeken een nieuwe collega die in het bezit is van de afgeronde vakopleiding (minimaal mbo niv2), aangevuld met de certificaten:
- VIAG (A)VP;
- BHV;
- VCA-B;
- Veilig Werken Langs de Weg.

Wanneer een of meerdere certificaten verlopen zijn, kunnen ze ook via ons opnieuw behaald worden. Voor meer informatie; neem contact op met mij (Thomas) 06-21298202.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Neem contact op met me op en ik ga direct voor je aan de slag. Wij zorgen dat je terecht komt bij de gaafste projecten en opdrachten. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert, met de zekerheid van vast werk. Voor ons heel gewoon.
Wij nodigen je uit in gesprek met ons te gaan, om te praten over een loondienstverband.

Interesse? Solliciteer direct of bel mij als je nog vragen hebt.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via