Allround Timmerman Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam

Over de functie

Als allround timmerman in onze hoofdstad ben jij niet alleen allround omdat jij timmert aan hele uiteenlopende renovatie, mutatie en onderhouds projecten voor zowel woning corporaties als andere beheerders van onroerend goed. Jij weet namelijk ook goed om te gaan met alle andere uitdagingen die het timmeren in Amsterdam met zich mee brengt. Zo weet jij goed om te gaan met de logistieke uitdagingen, snap jij de stedelijke mentaliteit van de bewoners en bezoekers en weet jij ook bij mooi weer de focus op het werk te houden.
Kortom, een baan voor de langere termijn dat nooit zal vervelen. Constant kom jij voor nieuwe uitdagingen te staan in de omgeving waar jij jou het liefst bevindt.

Functie eisen

- Primaire en voortgezette timmeropleiding
- Rijbewijs B(E)
- Goede Nederlands in woord- en geschrift

Verder ben jij:
- Oplossingsgericht
- Gek op Amsterdam
- Avontuurlijk

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo bij deze opdracht de werktijden lekker flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via