Uitvoerder Kabels en Leidingen Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 3500,- tot € 4000,- per maand

Over de functie

Uitvoerder | kabels en leidingen | Infra | Combi | Aansluitingen | Gas Water

Kent de infrastructuur onder de grond geen geheimen voor jou? Ben jij sterk in het organiseren van projecten en aansturen van gas en water ploegen? Dan is de functie van uitvoerder ondergrondse infra jou op het lijf geschreven!
Wij hard op zoek naar een nieuwe collega die als uitvoerder Noord-Holland ingezet wordt op mooie en uitdagende projecten in de combi (gas, water, elektra) en de aansluiting leidingen.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de complete uitvoering en coördinatie van de werkzaamheden.
Jij bent het aanspreekpunt voor de betrokken partijen (collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers) en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies.
Daarnaast weet jij waar in de aannemerij het geld verdient moet worden.

Wat betreft de aansturing; jij overlegd en geeft sturing aan de uitvoerders, die leidinggeven over de ploegen (monteur viag AVP, kraanmachinist en grondwerkers met viag).
In samenwerking met de werkvoorbereiding bepaal jij de materiaalkeuzes, inzet van personeel en onderaannemers en de inzet en voorraad van materiaal.

Jouw functie bestaat uit het uitvoeren van eindcontroles, deelnemen (en leiden) van verschillende overlegvormen, het verzorgen dat de werken op meest efficiënte wijze worden uitgevoerd, het tijdig afhandelen van schademeldingen, bijhouden van rapportages en administratie en uiteraard draag jij zorg voor de veiligheid op werken.

Samen met de collega’s vormen wij een hecht infrateam, waar we samen mooie werken in de ondergrondse infra willen maken.
Wil jij onderdeel worden van ons team, neem snel contact met mij op!

Wat wij vragen

Wij zoeken een collega die ervaring heeft als uitvoerder in de kabels en leidingen bij een collega aannemer.
Voormannen met jarenlange ervaringen die klaar zijn voor een nieuwe stap of opgeleid willen worden tot uitvoerder staan ook vrij te reageren.

- Je hebt mbo+ werk en denkniveau;
- Afgeronde KIWA opleiding tot uitvoerder of vergelijkbare opleiding in de techniek (mbo of MTS);
- Vooropleiding richting buizenleggen, grond-, weg- en waterbouw of civiele techniek;
- In het bezit van relevante certificaten of bereid deze te behalen.

Bij voorkeur ben jij communicatief vaardig, kosten- en veiligheidsbewust, leidinggevend sterk en een teamplayer die zijn collega’s verder helpt in hun loopbaan.

Wat wij bieden

We beginnen met een jaarcontract, dat na het eerste jaar wordt omgezet in een vaste aanstelling. Ook wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en geven zodoende een inwerkperiode op maat.
Je kan bij ons veel leren, wij dagen je uit de diepte in te gaan en met onze hulp je kennis en ervaring uit te breiden.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, auto van de zaak en een persoonsgebonden opleidingsbudget.
Bowers is een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Bel mij gerust voor meer informatie op 06-21298202 of solliciteer direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via