Startersfunctie grondwerker Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 2000,- tot € 2300,- per maand

Over de functie

Als aankomend vakman GWW werk jij elke dag in de buitenlucht met je ploeg. Heb jij al enige ervaring als grondwerker en ben jij fulltime beschikbaar? Dan ben ik op zoek naar jou.

Je komt te werken in leuke ploeg waar hard gewerkt wordt. Als grondwerker heb je al enige ervaring met bestratingswerkzaamheden, weet je de machinist te assisteren bij het graven en dichten van sleuven.
Jij pakt het werk met twee handen en je wilt graag het vak leren. Uiteindelijk ga jij ook zelfstandig aan de slag. Samen met je team van ervaren vakmannen word jij ingezet op verschillende projecten waarbij je je bezig gaat houden met het plaatsen van riolering, kolken en putten. Daarnaast verricht je klein straatwerk om het netjes achter te laten.

Spreekt dit jou aan? Bel me dan eens op om er over te spreken.

Wat wij vragen

Bij voorkeur heb je al enkele jaren ervaring als grondwerker, vind je fysiek werken geen probleem en ben je gemotiveerd. Verder ben je in het bent van:
- Rijbewijs B(E) en eigen vervoer;
- VCA-B;
- Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen.

Wat wij bieden

We bieden je een veelzijdige baan aan waarbij geen dag hetzelfde is en je komt in een leuke ploeg van aankomend- en ervaren vakmannen. Daarnaast bieden we je een fulltime dienstverband aan van een jaar, een goed salaris en krijg je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer direct of bel mij op 06-2213369 voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via