Grondwerker nieuwbouw Hoorn

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoorn Nh
Salarisindicatie € 2200,- tot € 2400,- per maand

Over de functie

Ben jij als grondwerker op zoek naar werken zoals bouwrijp maken, rioleringen en/of bestratingen waar jij van het begin tot het eind betrokken bent?
Ben jij fulltime beschikbaar en wil werken met leuke collega’s waar hard gewerkt maar ook tijd is voor een grapje? Dan kom ik graag met jou in contact.

Ik ben op zoek naar een vakman gww uit de omgeving die het leuk vindt om te worden ingezet op nieuwbouw projecten. Jij en de kraanmachinist beginnen in een leeg weiland bij jou in de regio waar de landmeter de coördinaten op de tekening heeft gezet. Vanaf dit moment is de rest van het werk aan jou en het team.

Samen maken jullie de omgeving bouwrijp; rioleringen, huisaansluitingen maken, egaliseren, banden en kolken zetten en bestraten. Het werk doen we samen onder een gezonde werkdruk. Natuurlijk sta jij voor en rondom de kraan en zorg jij dat er geen kabels of leidingen geraakt wordt, maar staan jullie ook zij aan zij te scheppen op het moment dat de kraan stil staat. Nogmaals we doen het samen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Bel, app of mail mij dan; 06-22133369.

Wat wij vragen

In een team samen kunnen werken is binnen onze organisatie dus erg belangrijk. Verder ben jij in het bezit van:

- Een vakgerichte opleiding of aantoonbare ervaring;
- Een rijbewijs B(E);
- VCA-B.

Wat wij bieden

In deze functie kom je te werken in een team waar ieder iets voor elkaar over heeft. Het team werkt al jaren samen en is stabiel (sommige vaders brengen zelfs hun zoon in het team). Je bent betrokken bij de projecten jouw eigen omgeving van begin tot eind. Verder bieden wij jou;

- Bovengemiddeld salaris;
- Meer dan voldoende (warme en veilige) werkkleding;
- Een gezonde werkdruk, zelden overwerk;
- Een uitvoerder die het samen met het team wilt doen, jou mening telt, jij bent de vakman;
- Al het nodige gereedschap.

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature en word jij mijn collega? Bel, app of mail mij.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via