Vakman GWW Amstelveen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie € 2250,- tot € 2500,- per maand

Over de functie

Weet je van aanpakken en maak jij graag onderdeel uit van een leuke ploeg? Heb je ervaring als vakman binnen de GWW, ben je fulltime beschikbaar en werk je graag in de regio Amsterdam? Dat is mooi!

Ter uitbreiding van de ploeg in Amsterdam ben ik op zoek naar een allround vakman die ervaring heeft binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw. Bestrating aanleggen, rioleringen aanleggen, riool vervangen, kabels leggen en huisaansluitingen maken, je bent een echte allrounder en overal waar je kijkt zie je je werk terug. Samen met je ploeg die bestaat uit een opperman, stratenmaker, grondwerker en kraanmachinist werk je aan de mooiste projecten.

Elke dag is anders, zo kan het voorkomen dat je je week begint met het aanleggen van nieuw leidingwerk en tegen het einde van de week een bestratingsklus hebt in hartje Amsterdam. Je hebt een veelzijdig pakket aan werkzaamheden. Kom jij ons team versterken? Bel me op 06-22133369 of stuur me een bericht.

Wat wij vragen

Ter versterking van onze ploeg ben ik op zoek naar een allround vakman GWW die ervaring heeft met bovenstaande. Daarnaast ben je in het bezit van:
- Een diploma vakman Grond-, Weg en Waterbouw of een andere vakgericht diploma;
- Minimaal 1 jaar ervaring;
- Een rijbewijs B(E) en VCA-B.

Voldoe je niet aan bovenstaande? Bel me op en vertel me hoe jij de ploeg kan versterken.

Wat wij bieden

WIl je komen werken in een leuke ploeg waar je gaat werken aan uitdagende projecten in de regio Amsterdam. Ook krijg je de mogelijkheid om vakgerichte certificaten te behalen. Daarnaast bieden we je:

- Een salaris conform CAO;
- De mooiste projecten;
- Vakantiedagen;
- Fulltime dienstverband;
- Geen tot weinig overwerk.

Is dit wat voor jou? Stuur me een whatsapp of bel me op 06-22133369, ik vertel je graag meer.

Klik op solliciteren en je hoort z.s.m. van mij.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via