Werkvoorbereider Grond en Wegenbouw Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 3100,- tot € 3600,- per maand

Over de functie

Wegenbouw | GWW | Werkvoorbereider | Calculator | goed salaris

Ons team in Noord-Holland zoekt versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Kom jij van goede huize en wil jij uitdagende projecten realiseren?

In je rol als werkvoorbereider grond- weg en waterbouw vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie gww projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen.
De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.

Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Wat wij vragen

- Mbo of hbo denkniveau;
- Affiniteit met de civiele techniek en kennis van de GWW;
- Ambitie als werkvoorbereider/calculator;
- Kennis van RAW;
- Goede werkmentaliteit, communicatief sterk, nauwkeurig te werk, verantwoordelijkheidsgevoel;
- Humor is een eis!

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Interesse? Solliciteer direct! Dan neem ik contact met je op.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via