Werkvoorbereider GWW Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Houd jij van complexe en uitdagende projecten? Wil je werken als werkvoorbereider GWW? Dan zoek ik jou!

Als werkvoorbereider vind je het fantastisch om GWW projecten voor te bereiden. Je komt te werken in een gedreven en enthousiast team. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. Jouw baan als werkvoorbereider GWW is zeer divers.

Zo kan je bezig zijn met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken van een nieuw te bouwen omgeving. Daarnaast ben je ook bezig met reconstructies van wegen en rioleringen en het verharden van asfalt of onderhouden van wegen.
Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering. Je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd, zodat iedereen hetzelfde doel heeft: mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Wat wij vragen

- Mbo+ werk en denkniveau;
- Als werkvoorbereider heb je affiniteit met de civiele techniek en kennis van de GWW;
- Ambitie als werkvoorbereider / calculator;
- Kennis van RAW;
- Goede werkmentaliteit, communicatief sterk, nauwkeurig en verantwoordelijkheidsgevoel;
- Humor is een eis!

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en prettige omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen. We kijken samen welke opleiding of cursus jou écht verder helpt.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Bij gebleken geschiktheid krijg je een vast contract en vanuit jouw projectmanager is er veel begeleiding.

Bel vooral als je nog vragen hebt of solliciteer direct via de sollicitatieknop!
Heb je vooraf nog vragen? Dan kan je me ook bellen of appen op 06-21298202.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via