Timmerman Mutatie Beverwijk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Beverwijk
Salarisindicatie € 2600,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Klusjesman of professional? Gewoon een goede vakman, daarnaar ben ik op zoek! Iemand die het heerlijk vind om in en- rondom het huis te klussen. Iemand die naast het reguliere timmerwerk zich ook graag bezig houdt met de (kleine) waterzijdige/elektrotechnische aspecten. Herken jij jezelf hier in? Dan ben ik opzoek naar jou!

Als timmerman in de mutatie ga je bij ons voornamelijk voor verschillende woningbouw coöperaties aan de bak. Ook projecten als; bejaardencomplexen en ‘begeleid wonen’ behoren in het mutatie portfolio. Vooral voor de laatste 2 partijen is het een pré dat je goed met de bewoners en omwonende kan omgaan. Naast het communicatieve gedeelte moet er natuurlijk ook gewerkt worden! Een dag van te voren krijg je op je Ipad de klus van de dag erna binnen. Je kan zo zelf je dag indelen en inzien wat je allemaal te wachten staat morgen. Maar morgen is morgen en vandaag is vandaag, dus voor nu alleen een druk op de sollicitatie knop is voldoende!

Wat wij vragen

- MBO 2 richting de bouw en/of relevante werkervaring;
- In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
- Een rijbewijs B, BE is niet verplicht maar wel een pré.

Wat wij bieden

Wat je geeft, krijg je terug! Door jouw vakmanschap met ons te delen en in te zetten op de klus krijg je van ons een hoop terug. Buiten dat wij de mooiste opdrachten hebben binnen het vakgebied, kan je meer verwachten, namelijk:

- Een marktcomfort salaris (bouw CAO);
- Bus van de zaak;
- Doorlopend werk bij een stabiele werkgever;
- 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om meer vrije dagen te sparen (tvt);
- Doorgroeimogelijkheden naar project begeleider;
- Een professionele werksfeer.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik heb zin om samen te werken aan de volgende stap in je carrière! Jij ook?
Doorsturen
 
Deel deze vacature via