Sales consultant / projectmanager bouw Berkel en Rodenrijs

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Berkel en Rodenrijs
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ben jij commercieel en ondernemend? Vind jij het leuk om een startende vestiging verder uit te bouwen? Heb jij affiniteit met de bouw en wil jij jouw management skills verder uitbouwen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Onze vestiging in Berkel en Rodenrijs bestaat nu een kleine twee jaar en heeft intern ruimte om het team uit te breiden. Zo willen wij een volgende stap zetten in de Rotterdamse regio.Wij zijn hiervoor op zoek naar iemand die samen met mij en Jordy en op een eigenwijze manier verder wilt bouwen aan deze vestiging.

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om veel in de telefoon te kruipen om een netwerk op te bouwen en mooie aanvragen binnen te hengelen. Samen gaan we op zoek naar wat voor bouwbedrijven jouw passen en welke aannemers jij het leuk vind te helpen met personele uitdagingen.
Aan de andere kant ben jij veel bezig met het vinden, binden en boeien van goede vakmensen. Ook dit kan op 1000 verschillende manieren en gaan we op zoek naar een manier die jouw goed past. Wij zijn oa succesvol via onze online kanalen en onze online vindbaarheid. Wanneer jij het leuk vindt mee te denken in online marketing en al enige kennis heb van bijvoorbeeld SEO/SEA, kun jij je binnen ons bedrijf helemaal uitleven.

Uiteindelijk wordt jij in een 360 graden rol binnen onze mooie club volledig verantwoordelijk voor je eigen winkel. Toch hebben we een hecht team en maken we elkaar sterker. Elk succes vieren we samen en slaan we geen enkele reden voor een feestje over. Zelfs in deze tijd zoeken we naar (veilige) manieren om de nodige feestjes op een gepaste manier te blijven vieren. Hier horen (online) borrels absoluut bij.

Wil jij meer weten over deze gave kans? Bel, mail of app mij gerust, 0629262015.

Wat wij vragen

- Commerciële HBO opleiding (Commerciële economie, Small business & Retail management of bijvoorbeeld HRM)
- Ondernemende / commerciële instelling en affiniteit met online marketing
- Rijbewijs B (Een projectmanager rijdt een auto van de zaak met tankpas)

Wat wij bieden

Jij komt te werken in een hecht team waar ieder veel voor elkaar over heeft. Ondanks dat jij boven op jouw salaris een maandelijkse bonus ontvangt, hebben we allemaal veel over voor de gezamenlijke bedrijfsdoelen.
Verder krijg jij natuurlijk;

- Een bovengemiddeld salaris (met maandelijkse bonus)
- Auto van de zaak
- 27 Vakantie dagen
- Veel doorgroeimogelijkheden
- Iphone (wat moet je zonder)

Om snel op gang te komen krijg je vanuit Bowers verschillende trainingen op opleidingsmogelijkheden aangeboden op het gebied van sales, recruitment maar ook communicatie in zijn algemeenheid waar jij de rest van je carrière en privé leven profijt van kunt hebben.

En wil je nog meer ondernemen? Dat kan. Bowers start graag nieuwe bedrijven en vestigingen, waarin jij zeker een rol kunt krijgen (bijvoorbeeld in de toekomst als vestigingsmanager) als je wilt investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling en iets moois wilt opbouwen.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via