Bouwkundig servicemonteur Leiden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Leiden
Salarisindicatie € 2500,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Als de klant tevreden is, dan ben jij dat ook. Wij hebben een complete ingerichte service bus voor je klaar staan waarmee jij elke dag op pad mag om het bonnenwerk uit te voeren.
Jij bent elke dag weer onze held die mensen thuis uit de brand helpt met een lekkende kraan, een klemmende deur of een sleutel die in het slot is afgebroken.

Onze werkvoorbereiding zorgt ervoor dat jouw dag goed gevuld wordt met geplande onderhoudsklussen. Deze dagindeling kan altijd onderbroken worden door spoedklussen die tussendoor komen. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Daarnaast is geen voordeur hetzelfde. Waar jij vaak de held bent die mensen helpt met bouwkundige uitdagingen in huis, kan het ook voorkomen dat jij voor de 3e keer voor de deur staat en het niet in 1 dag opgelost krijgt.

Alleen met de juiste uitrusting, gereedschap en de juiste materialen kan jij de zeer uiteenlopende timmerwerkzaamheden uitvoeren en de klant tevreden achter laten. Daarnaast moet jij goed in ons team passen ondanks dat jij veel alleen op pad zal zijn. Wij zien ons werk als een topsport waarin wij elke wedstrijd als team proberen te winnen.

Wat wij vragen

- Minimaal een relevante bouwkundige/technische mbo opleiding;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Klantgerichte instelling;
- Een representatief voorkomen;
- Een oplossingsgerichte instelling.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien met bijvoorbeeld opleidingen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Interessant? Solliciteer direct of bel mij als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via