Fulltime grondwerker Sassenheim

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Leiden
Salarisindicatie € 2200,- tot € 2500,- per maand

Over de functie

Riolering en drainage aanleggen, huisaansluitingen maken en kolken zetten. Als grondwerker heb je een heel divers takenpakket. Neem jij je taken serieus? Zet je je schouders onder elke klus en werk je graag in de buitenlucht in je regio? Dan pas jij goed bij onze ploeg.

Je dagen beginnen vroeg in de ochtend, na een kop koffie en een gezellig praatje met je collga's ga je aan de slag. De uitvoerder heeft de planning van de dag met je doorgenomen en je weet precies wat er vandaag moet gebeuren. Vandaag ga je met je ploeg nieuwe riolering aanleggen. Dit doen jullie samen met een ervaren kraanmachinist die vertrouwd op jouw aanwijzingen zodat de leidingen volgens tekening komen te liggen. Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt met tekening lezen, uiteraard leren we je dit ook graag. Daarna word de geul dicht gemaakt en herstel jij de bestrating.

Ben je enthousiast geworden en heb je ervaring met bovenstaande? Bel me dan op 06-22133369 of mail je cv.

Wat wij vragen

Ter uitbreiding van het team zoek ik een grondwerker die fulltime beschikbaar is, graag buiten werkt en woont in de omgeving van Leiden.
Daarnaast ben je in het bezit van:
- Een rijbewijs B(E);
- Minimaal 1 jaar ervaring in de GWW;
- Een geldig VCA-B of bereid dit te behalen.

Stuur me een bericht via whatsapp of bel me op 06-22133369 voor meer informatie.

Wat wij bieden

Wil je graag doorgroeien of ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Wij kunnen je daarbij helpen. Daarnaast bieden we je bij aankomst een fulltime dienstverband van een jaar.

Verder bieden we je:
- Salaris conform Cao Bouw en Infra,
- Een werkweek van 40-uur, zelden overwerk;
- Een leuke ploeg om mee te werken;
- Vakantiedagen en je kan tijd voor tijd opbouwen;
- Een persoonsgebonden opleidingsbudget.

We begrijpen dat je werkt om te leven en niet andersom. Kom jij ons team versterken? Bel me op om er over te spreken of solliciteer direct.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via