Onderhoudstimmerman Schagen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schagen
Salarisindicatie € 2600,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Ik ben op zoek naar onderhoudstimmerman die het leuk vindt om zelfstandig met zijn of haar technische en bouwkundige kennis en kunde de omgeving door te gaan om mensen gelukkig te maken.

Jij heb meer dan genoeg ervaring en bent voldoende oplossingsgericht om elke storing, melding, spoedje of klein renovatie project op te lossen en de bewoner of opdrachtgever tevreden achter te laten. Hierin ben jij vrij om zelfstandig keuzes te maken maar houd jij altijd contact met jouw projectleider en collega’s. Je werkt zelfstandig, maar beschikt wel over een team van vakbekwame timmermannen die allemaal kunnen bijspringen waar nodig.

Met een bus goed gereedschap en voldoende voorraad ga je de regio door om het bonnenwerk uit te voeren. Onderhoudsklussen voor zowel vve’s als utiliteitsgebouwen of woningcorporaties, bij ons kom je het allemaal tegen. Dit maakt jouw werk uitdagend en afwisselend!

Een dag als onderhoudstimmerman bij Bowers;

07:15 Jij besluit eerst naar de zaak te gaan om jouw bus nog wat aan te vullen en een kop koffie te drinken met jouw collega’s.

07:30 Jij rijdt weg naar jouw eerste bon; een door de wind stukgeslagen raamkozijn. Achteraf erg vriendelijke mensen welke jou direct een kop koffie en stroopwafel aanbieden en blij zijn dat je het raam maken komt

10:00 Jij krijgt een bonnetje tussendoor, lekkage bij een winkelpand om de hoek. Jouw projectleider heeft jou gevraagd of jij er even naartoe wilt om te kijken of dit in je eentje is op te lossen. Jij besluit er voor te gaan!

13:00 Lunchtijd. Omdat jij toch in de winkelstraat aan het werk bent, besluit jij een broodje kip te halen bij de poelier verderop in de straat.

13:30 Jij heb nog een bon in Castricum. Een wc deur die niet meer dicht gaat bij een bewoner thuis. Dit heb jij in een uurtje opgelost.

14:45 Omdat jij al klaar bent met jouw laatste bon bel jij nog even jouw collega welke toevallig ook in Castricum zit. Jij besluit hem te helpen met het vervangen van meerdere sloten van een appartementen complex. Door jouw hulp zijn jullie allebei om 15:30 klaar en kunnen jullie beide met een voldaan gevoel naar huis rijden.

Denk jij dat jij geschikt bent voor deze mooie uitdaging, laat het ons weten!
Wij bellen je dan om je meer over de vacature te vertellen.

Wat wij vragen

- Humor en inlevingsvermogen (jij moet goed om kunnen gaan met de bewoners / opdrachtgevers);
- Rijbewijs B (wel handig als je in een bus van ons komt te rijden);
- Geldig VCA (of bereid zijn deze te halen);
- Relevante timmeropleiding;
- 5 jaar relevante timmerervaring.

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk moet kunnen uitvoeren. Een degelijke bus en goed gereedschap. Jij bent degene die het werk uitvoerd dus jij weet wat er nodig is bewoners/opdrachtgevers blij te maken.

Wij bieden je 40 uur bij een stabiele, professionele en financieel gezonde organisatie waar de vaklieden centraal staan. Natuurlijk staat daar een goed maandsalaris tegenover.

Bel of app me als je meer informatie wil of solliciteer direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via