Projectleider mutatie en service onderhoud Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 3300,- tot € 3900,- per maand

Over de functie

Vind jij het leuk om te schakelen tussen de woningcoöperatie, jouw team en de bewoners? Ben jij bouwkundig sterk (opgeleid)? En vind jij het leuk om mee te denken hoe processen sneller, efficiënter en beter kunnen? Dan kom ik graag in contact met jou!

Ik ben op zoek naar een projectleider/project begeleider die ik verantwoordelijk kan maken voor al het voorkomende mutatie- en onderhoudswerk in een bepaalde regio in Noord-Holland.
Jij weet het werk goed in te schatten en in te plannen. Jouw gedrevenheid, enthousiasme en vakkennis draag jij over op jouw team zodat zij elke dag weer met een lach op hun gezicht aan het werk gaan.

Verder ben jij verantwoordelijk voor alle opleveringen, de administratieve verwerking en het aansturen van de juiste onderaannemers. Wij proberen zo veel mogelijk met dezelfde onderaannemers te werken.

Ook zorg jij dat de klant (de coöperatie) altijd tevreden blijft met de resultaten. Geregeld heb jij vergaderingen met de coöperatie om altijd te blijven verbeteren. Deze vergaderingen vinden meestal plaats in de avonduren.

Heb jij voldoende bouwkundige kennis, ervaring met het aansturen van een team en voldoende organisatorisch vermogen? Dan vraag ik je contact met mij te zoeken via app, telefoon of mail!

Wat wij vragen

Om deze functie goed te vervullen zijn we vooral naar iemand op zoek die dagelijks zijn team de benodigde energie geeft. Iemand die er zin in heeft en dit kan overdragen. Verder ben jij:

- Bouwkundig opgeleid;
- VCA-Vol;
- Gedreven, enthousiast en jij raakt niet snel in paniek;
- Organisatorisch vermogen;
- Commerciële drive, jij weet waar het geld verdiend moet worden.

Wat wij bieden

Naast een goed salaris en voldoende mogelijkheden om door te groeien bieden wij jou:

- De mogelijkheid zelf je tijd in te delen (doorgaans 50% binnen 50% buiten);
- Een auto van de zaak (met tankpas);
- Mogelijkheid management cursussen te volgen (bouwkundig ben jij al sterk);
- Meer dan voldoende vakantiedagen;
- Werk binnen een gezellige, ondernemende en financieel gezonde club;
- Jij bent de expert, wij denken graag mee met jouw ideeën en plannen.

Ben jij benieuwd of jij in aanmerking komt voor deze mooie uitdaging? Solliciteer dan direct of bel mij voor vragen op 06-29262015
Doorsturen
 
Deel deze vacature via