Monteur gas AVP VIAG Hoorn nh

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Hoorn Nh
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Gas Fitter | Gas | Water | VIAG | VP | AVP | Regio Noord-Holland

Ben jij een ervaren monteur gas die in het bezit is van zijn VIAG AVP aanwijzing, of VP aanwijzing die zich wilt ontwikkelen en door ons kan worden opgeleid? Je gaat binnen het team als leidinggevende aan de slag met de aanleg van hoofd- en dienstleidingen, onderhoud en saneringen van bestaande leidingen. Daarnaast doe je ook de huisaansluitingen.

De werkzaamheden voer je netjes en secuur uit, waarbij je veilig werken erg belangrijk vind. Daarbij werk je samen met een grondwerker en een kraanmachinist.
Het werk is voor vast en in de regio Noord-Holland. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat wij vragen

Gezien de aard van het werk zijn we op zoek naar mensen die in het bezit zijn van een geldige aanwijzing VIAG AVP.
Tevens zoeken we kandidaten die in het bezit zijn van VIAG VP en mbo buizenleggen die zich willen ontwikkelen tot AVP-er.

Dit certificaat (VIAG) is een vereiste om te kunnen starten, kandidaten die niet in het bezit zijn van het bovengenoemde certificaat, komen niet in aanmerking voor de functie. Wij hebben gereedschap en een werkbus klaar staan.

Wij zoeken kandidaten die in loondienst aangenomen worden, maar ook zzp-ers zijn vrij om te reageren. Hiervoor hanteren wij een goed uurtarief en betalen wij binnen 14 dagen.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo zijn de werktijden flexibel en heb je voldoende vrije tijd. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, overwerktoeslagen, reiskostenvergoeding, telefoon bij een financieel gezonde werkgever.

Klinkt interessant? Solliciteer direct en stuur je cv op! Voor vragen ben ik natuurlijk bereikbaar via de telefoon en Whatsapp.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via