Calculator Timmerfabriek Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Op zoek naar mooie nieuwe uitdaging met financiële zekerheid? Wij zijn ontzettend trots dat wij onze stabiele, gezonde groei doorzetten en op zoek zijn naar versterking. Wil jij weten of deze kans iets voor jou is?

Om het groeiende aantal opdrachten te kunnen waarmaken zijn wij namelijk op zoek naar een calculator. Als calculator in onze timmerfabriek houd jij je bezig met het opstellen van kostenberekeningen vanuit de verschillende bestekken en tekeningen.
Je maakt een analyse van de benodigde materialen en het materieel, indien wij ook het benodigde transport organiseren en mankracht als wij ook gaan plaatsen. Je houdt hierbij rekening met de kosten van het hang- en sluitwerk (politiekeur), SKG en de beglazing (HR+ of HR++ of tegenwoordig zelf triple glas).
Met al deze gegevens stel jij een offerte op voor de klant!

Naast particuliere opdrachten werken we veel voor grote aannemers in de woningbouw. Hierbij is het zaak dat je vanuit de tekeningen, meer- en minderwerklijsten en de koperskeuzes de juiste type kozijnen, deuren en ramen berekent. Kortom, wij zoeken en gedreven collega die onze afdeling weer een stukje beter maakt.

Ben jij benieuwd of jij in aanmerking komt voor deze vacature, of wil je meer informatie? Bel, mail of app mij gerust.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die in kansen durft te denken. Iemand voor de lange termijn. Jij kan op ons ‘bouwen’, wij ook op jou?
Verder ben jij in het bezit van:

- Mbo 3/4 bouw/mts Bouwkunde/hts Bouwkunde;
- Kennis en ervaring in de timmerindustrie (kozijnen, deuren, ramen);
- Ervaring met bijvoorbeeld Groeneveld, Matrix, Gilde of een vergelijkbaar teken- en rekenprogramma;
- Kostenbewust;
- Humor is zeer gewenst!

Wanneer jij niet aan alle bovengenoemde eisen voldoet, dagen wij jou uit ons te overtuigen waarom wij jou wel deze kans moeten geven.

Wat wij bieden

In onze ogen is dit de unieke kans om in tijden als deze toch vooruit te blijven denken. Het is namelijk een gave functie bij een financiële gezonde organisatie waarin met durft vooruit gekeken wordt. Wij bieden jou een hoop vertrouwen en waardering. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een voldaan en tevreden gevoel naar huis gaat.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk;
- Goed salaris en emolumenten;
- Afwisselende baan;
- Goede sfeer;
- Opleidingen als jij deze wenst;
- Werkgever die erg veel doet voor zijn personeel;
- Financieel zeer gezond bedrijf en daar zijn we trots op.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via