Timmerman Renovatie Pijnacker

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Pijnacker
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ben jij een allround timmerman die het leuk vindt in teamverband te werken aan grote renovatie projecten? Heb jij ruime ervaring met het renoveren van kozijnen? Zowel kunststof als hout, en wil je werken in de techniek? Dan komen wij graag met jou in contact!

Binnen nu en een maand gaan wij starten met een enorm gaaf renovatie project van minimaal een half jaar. Jij zet met 2 koppels van 2 en een projectleider alles op alles om dit project vlekkeloos te laten verlopen. Het gaat om een senioren complex waar alle houten kozijnen worden vervangen voor kunststof kozijnen.

Wij verwachten dat jij meedenkt over bijvoorbeeld de logistieke planning: op tijd afroepen van materialen en materieel is essentieel. We voeren dit project als team uit.

Daarnaast is het een bewoond complex en verwachten wij dat jij op een goede en nette manier met de bewoners kunt communiceren. Na het vervangen van de kozijnen moet alles netjes water en wind dicht worden afgetimmerd.

Wanneer jij dit project samen met ons team grote projecten goed en netjes en op tijd weet uit te voeren volgen er nog andere projecten. Daarom is dit project voor ons erg belangrijk. Betrouwbaarheid, netjes werken en goed blijven communiceren is voor ons bij dit project van groot belang.

Kan jij ons helpen bij dit project? Bel gerust voor meer informatie! Solliciteren kan ook als koppel.

Wat wij vragen

- Ervaring in de renovatie, ervaring met kunststof en houten kozijnen is een pre;
- Relevante timmeropleiding of voldoende ervaring;
- Instelling om op een positieve manier samen met je team mooie projecten te realiseren;
- Actieve houding en vooruit kunnen denken;
- Rijbewijs B;
- Goed Nederlands in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Wij zetten jou in op een aansprekend en groot renovatieproject midden in de randstad. Jij wordt een belangrijke schakel in ons renovatieteam die onze organisatie op de kaart gaat zetten. Jij krijgt een hoop verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk al het nodige gereedschap en faciliteiten om het werk goed en vooral veilig uit te kunnen uitvoeren. Wij waarderen jou (jij bent degene die het werk uitvoert) en daar staat natuurlijk een ruim passend salaris tegen over.

We beginnen op dit project maar bij gebleken geschiktheid hopen wij op een samenwerking voor de komende jaren.

Wij hebben er ongelooflijk veel zin in! Jij ook? Solliciteer direct of bel mij voor vragen.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via