Projectbegeleider mutatie onderhoud Amstelveen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie € 3300,- tot € 4200,- per maand

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een projectleider voor onze mutatie/onderhoudsprojecten in de woningbouw. Jij bent als projectleider het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers: jij bereidt het werk voor en jij zorgt er voor dat het werk op tijd en zonder problemen uitgevoerd kan worden door jouw team buiten. Daarnaast doe jij het contact met onderaannemers en leveranciers.

Jij bent verantwoordelijk voor de onderhoudsprojecten van A tot Z, jouw werkzaamheden bestaan dan ook uit; het maken van werkbegrotingen, het maken van het projectplan, het maken en bewaken van de planning, de kwaliteitscontroles en de administratieve afhandeling.

Je komt te werken binnen een innovatieve organisatie. Er wordt dan ook van jou verwacht dat je hier in mee gaat en open staat voor effectievere of efficiëntere werkwijzen.

Wat wij vragen

- Afgeronde mbo of hbo opleiding Bouwkunde;
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het mutatie en onderhoudswerk;
- Rijbewijs B (E);
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Verder ben jij:
- Stressbestendig. Ondanks de druk van verschillende mutatieprojecten tegelijkertijd, weet jij het hoofd cool te houden;
- Ambitieus, jij durft vooruit te kijken, stappen te maken en mee te gaan in de snelle groei van het bedrijf;
- Zelfstandig, maar jij kan ook goed in een team functioneren;
- Klant gericht en zeer flexibel ingesteld.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo bij deze opdracht de werktijden lekker flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Interesse? Solliciteer of bel mij voor vragen!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via