Timmerman mutatie en service onderhoud wooncoöperaties Aalsmeer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Aalsmeer
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Timmerman, onderhoudsmonteur, technisch allrounder of allround vakman, geef het een naam. Maar wat is er mooier dan met jouw bouwkundige/technische vaardigheden bewoners in jouw regio te helpen met bouwkundige uitdagingen in de woning.

Voor ons team mutatie en service onderhoud in Haarlem zijn wij op zoek naar een veelzijdige timmerman die graag onderweg is. In de door jou zelf ingerichte bus rij jij naar projecten. Namens de verschillende coöperaties voer jij alle voorkomende bonnen, mutaties en woning renovaties uit.

Het bonnenwerk is veelzijdig, afwisselend en uitdagend. Zowel bouwkundig als communicatief. Geen voordeur is hetzelfde. Hier weet jij goed mee om te gaan. Jij ziet het als een uitdaging om elke bewoner weer met een glimlach achter te laten.

Dit werk biedt jou de mogelijkheid om naast het reguliere timmerwerk te schitteren met al jouw overige technische vaardigheden. Een stukje tegelen, klein elektra werk, klein loodgieterswerk of een vierkante meter stuken. Je komt het allemaal tegen.
Samen met het team vaklieden zorgen we er voor dat iedereen om 15.30 naar huis kan gaan om tijd met het gezin door te brengen of lekker te relaxen. Een berichtje in de groepsapp over een ietwat zware deur naar de 5e verdieping zonder lift en binnen no-time staan 2 collega’s op de stoep om hem samen omhoog te tillen.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Bel, mail of app mij voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

Wat wij vragen

Jij bent veel alleen op pad en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Toch ben jij onderdeel van een hecht team. Iedere vakman is niet alleen verantwoordelijk voor zijn eigen woningen, maar ieder teamlid zet zich hard in om waar nodig collega’s bij te springen.

Naast de juiste instelling ben jij in het bezit van:
- Rijbewijs B (wel handig als jij een eigen bus krijgt)
- VCA-b
- Goed Nederlands in woord en schrift

Wat wij bieden

Om jouw werk goed te kunnen doen bieden wij jou goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten. Zo grijp jij nooit ergens naast en weet je precies wat je allemaal bij je hebt. Door de inzet van jouw betrokken team zorgen we er met elkaar voor dat iedereen elke dag voldaan en op tijd naar huis kan.

Daarnaast kan jij rekenen op:
- Een passend timmerman 1 salaris (bouw CAO)
- Diverse cursussen (tegelcursus, cursus stuken, elektracursus of een cursus kitten)
- Doorlopend werk bij een stabiele en financieel betrouwbare club
- Veel eigen verantwoordelijk en dus vrijheid
- Ruimte voor eigen inbreng, jij bent de vakman

Tot hier doorgelezen? Pak de telefoon, app bel of mail mij! 06 29 26 20 15 / 0252 62 13 58
Doorsturen
 
Deel deze vacature via