(junior) Projectmanager technische detachering Vlaardingen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TUMBO
Standplaats Vlaardingen
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2600,- per maand

Over de functie

Als projectmanager heb je een veelzijdige, commerciële baan. Na een gedegen inwerkperiode bouw je aan de ene kant relaties op met je klanten en benader je prospects. Aan de andere kant ben je manager van jouw team van medewerkers en werf je kandidaten om dit team uit te breiden. De projectmanager is af en toe buiten de deur om relaties te bezoeken, kandidaten voor te stellen en nieuwe klanten binnen te halen.

Ook weet jij kwalitatief goede werknemers uit de bouw, vastgoed en civiele techniek te vinden, aan het werk te helpen en aan je te binden. Voor zowel klant als werknemer ben je een vraagbaak en een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Met je resultaatgerichte, professionele, proactieve houding weet jij een goede match te maken tussen jouw werknemers en de projecten van je klanten.
Doorgroeien naar een rol als vestigingsmanager behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

- Je hebt net je hbo opleiding afgerond (bv. MER, Economie, commercieel of technische opleiding);
- Je hebt ervaring in een commerciële rol binnen de arbeidsbemiddeling;
- Je hebt een rijbewijs (wel handig als je in de toekomst een auto van de zaak kunt krijgen).

Gezien de groeiambities van ons bedrijf en specifiek de vestiging in Berkel en Rodenrijs zoeken we iemand met veel energie. Onze 'speeltuin' is zeker niet alleen tussen 9 en 5 open, dus gretigheid en de wil om snel te leren en groeien is een vereiste.

Verder ben je zelfkritisch, durf je verantwoordelijkheid te nemen en loop je niet met de massa mee. Als je ondernemersambities hebt voel je je bij ons zeker thuis!

Wat wij bieden

Bij Bowers zijn we op zoek naar iemand met ondernemersambities die zin heeft om onze vestiging in Berkel en Rodenrijs verder uit te bouwen, samen met Dennis, Jesper en Thomas en de collega's van JACkLING engineering. Ontdek dan snel meer over deze mooie kans.

Om snel op stoom te komen krijg je vanuit de organisatie verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden, op het gebied van sales, recruitment maar ook communicatie in zijn algemeenheid waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben.

Werken bij Bowers betekent voor jou: samenwerken met enthousiaste ondernemende collega's, serieus genomen worden, vrijheid in je werk en ruimte voor ondernemerschap. Je krijgt contract, een goed salaris, een prima pensioenregeling en na promotie richting volwaardige projectmanger een auto van de zaak.
Verder ontvang je een iPhone, 27 vakantiedagen en een mooie bonusregeling.

En wil je nog meer ondernemen? Dat kan. Bowers start graag nieuwe bedrijven en vestigingen, waarin jij zeker een rol kunt krijgen (bijvoorbeeld in de toekomst als vestigingsmanager) als je wilt investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling en iets moois wilt opbouwen.

Neem contact op met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zorgen dat je terecht komt bij de gaafste projecten en opdrachten. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert, met de zekerheid van vast werk. Voor ons heel gewoon.
Wij nodigen je uit in gesprek met ons te gaan, om te praten over een loondienstverband.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via