Werkvoorbereider GWW Riolering Gouda

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Gouda
Salarisindicatie € 3400,- tot € 3900,- per maand

Over de functie

Werkvoorbereider | GWW | Riolering | Bestrating | Full-time | CAO loon

Ik zoek een ervaren werkvoorbereider, die sterk is in het leiden van complexe projecten. Zo ga je voor nieuwe projecten rioleringen aanleggen, nadenken over de bestratingen, bouwrijp maken van een omgeving t.b.v. een nieuwbouwwijk. De gemeente Haarlemmermeer is flink uit z'n jasje aan het groeien en heeft grote plannen voor de toekomst.

Als werkvoorbereider grond- weg en waterbouw vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie gww projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen.

Zo kan je bezig zijn met het reconstrueren van bus- en stationsgebieden of het bouw- en woonrijp maken en dan weer met reconstructies van wegen en rioleringen. Ook zijn er projecten waarbij je bezig bent met het verharden van asfalt en onderhouden van wegen.

Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Wat wij vragen

Wij zoeken een werkvoorbereider die in het bezit is van:
- Mbo of hbo denk niveau;
- Affiniteit met de civiele techniek en kennis van de GWW;
- De gaaftste en uitdagendste projecten willen doen in de regio;
- Kennis van RAW, een goede werkmentaliteit en communicatief sterk.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons krijg je:
- Een goed salaris conform CAO;
- Een lease auto;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleidingsbudget;
- Tijd voor tijd, extra vakantiedagen en de mogelijkheid om gedurende de bouwvak door te werken en zo je eigen vakantie te bepalen;
- Een fijne werkgever die in alles met je meedenkt.

Is jouw interesse als werkvoorbereider gewekt? Solliciteer via de knop hieronder of neem contact met me op via 06-21298202.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via