Timmerman Service & Onderhoud Vaklieden Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Als timmerman service en onderhoud ben je nog met het echte timmerwerk bezig en met allerhande servicewerk. Met hout en andere materialen om een project weer helemaal top af te leveren. De projecten zijn verschillend, de ene keer gaat het om een woonhuis, portiekflat en dan weer renoveer je bijvoorbeeld een schoolgebouw.

Wanden plaatsen, gipsen van plafonds, steen of metal stud. Het vervangen van deuren, lijstwerk, plaatsen van keukens of trappen, er is geen dag hetzelfde.
Samen met collega's tover jij aan onderhoud onderhevige gebouwen om tot ware pareltjes en hiervoor hebben wij absolute vaklieden nodig met een enthousiaste en positieve instelling. Ben jij een echte timmerman?

Wat wij vragen

- Wij vragen minimaald 3 jaar ervaring als timmerman bijvoorkeur in renovatie en onderhoud;
- Opleiding primair en voortgezet timmerkracht;
- Rijbewijs B (E);
- Geldig VCA;
- Goed Nederlands in woord en geschrift;
- Verzorgd voorkomen is een eis;
- Pro-actieve werkhouding.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een baan bij het leukste en beste bouwbedrijf van Noord-Holland waar de mens nog wel telt!

Bel vooral als je nog vragen hebt, 06 15294957
Doorsturen
 
Deel deze vacature via