Werkvoorbereider Civiele Techniek Purmerend

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 2950,- tot € 3950,- per maand

Over de functie

Full-time | vast contract | auto van de zaak

Werkvoorbereider; de belangrijkste schakel in het bouwproces. De ondergrondse infra staat nooit stil, de gasleidingen zijn toe aan renovatie, nieuwe wijken dienen voorzien te worden van stromen water en kabels worden gelegd de snelheid van ons netwerk steeds sneller te krijgen.
Als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel tussen ontwerp en realisatie van de projecten en ben jij als een van de weinige van A tot Z bij de werken betrokken. Je verzorgt de inkoop van de materialen en de vergunningen en draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken. Door jou kunnen de monteurs ’s ochtends aan de slag en blijft de snelheid in het werk.

Ik zoek vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goede huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want in de civiele techniek gebeurt het.

Als werkvoorbereider ondergrondse infra vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. Denk hierbij aan grote nieuwbouw projecten voor kilometers hoofdleidingen, saneringen van dienstleidingen, huisaansluitingen en grote projecten.
De complexiteit van het werk kan zitten reconstrueren gebieden, het bouw- en woonrijp maken een omgeving en het puzzelen tussen bestaande wegen, kabels, leidingen en rioleringen.

Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.
In het dagelijkse werk heb je veel contact met de uitvoerders, voormannen, projectleider en met de collega’s van de werkvoorbereiding.
Ook bouw je een goede band op met de opdrachtgever (veelal Liander), gemeentes en overige (semi)-overheden.

Wat wij vragen

Wij zoeken een communicatief vaardige collega met een goede werkmentaliteit die daarnaast in het bezit is van:

- Hbo werk- en denkniveau, vergaard door opleiding of ervaring;
- Affiniteit met de civiele techniek en/of kennis van de Grond-, Weg- en Waterbouw;
- Kennis van RAW, huidige wetgeving en EMVI.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Uiteindelijk werken we allemaal om leuke dingen te kunnen doen.
Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Interesse? Bel of app mij op 06-21298202 voor meer informatie.
Of solliciteer direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via