Bouwkundig Werkvoorbereider Rotterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Ben jij een dynamische bouwkundig werkvoorbereider? Iemand die wij samen met ons projectteam verantwoordelijk kunnen maken voor de bouwtechnische, plan technische en logistieke voorbereiding van meerdere grote, maar ook kleinere renovatie projecten. Voel jij je aangesproken? Lees dan gauw verder en neem contact met ons op!

Als werkvoorbereider op onze afdeling zal jij je bezighouden met het controleren van de werktekeningen, de uitvoerbaarheid, de voortgang van de projecten en maak jij de planningen en schema’s voor de betreffende renovatieprojecten. Ook word jij betrokken bij de inkoop van de benodigde materialen.

Wij verwachten van iedereen op de afdeling mee te denken over hoe dingen efficiënter en beter kunnen. Ook verwachten wij van jouw dat jij goed kan communiceren met jouw directe collega’s, maar ook met de projectleider en uitvoerders. Jij stopt niet wanneer het werk begonnen is, jij bewaakt de voortgang, en doet er alles aan om geen onnodige vertraging op te lopen.

Wat wij vragen

Wij zoeken een werkvoorbereider met een relevante mbo-opleiding in de richting van de bouwkunde met werkervaring als bouwkundig werkvoorbereider.
Daarnaast is ons ideale werkvoorbereider zelfstanding en creatief in het bedenken van oplossingen. Jouw vrienden omschrijven jou als enthousiast, flexibel en communicatief sterk.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw een plek waar jij om jouw kennis en kunde wordt gewardeerd. Op de afdeling maakt iedereen gebruik van elkaars kracht maar wordt er ook geluisterd naar jouw voorkeuren en werkwijzes.
Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een salaris dat past in de huidige markt.

Neem contact op met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zorgen dat je terecht komt bij de gaafste projecten en opdrachten. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert, met de zekerheid van vast werk. Voor ons heel gewoon.
Wij nodigen je uit in gesprek met ons te gaan, om te praten over een loondienstverband.

Interesse? Solliciteer direct! Je kunt natuurlijk ook altijd emailen, appen of bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via