Fulltime grondwerker Leiden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Leiden
Salarisindicatie € 1800,- tot € 2500,- per maand

Over de functie

Ben je fulltime beschikbaar en heb je ervaring als grondwerker binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw? Woon je in de omgeving van Leiden en wil je bij een hard werkend team horen ? Top, dan moeten wij met elkaar in contact komen.

Je dag begint vroeg in de ochtend met een kop koffie, nadat de uitvoerder de planning heeft doorgenomen met je ga je aan de slag. Je stapt in de werkbus en vertrekt richting je eerste project. Je werkt vandaag aan het bouwrijp maken van een omgeving, denk hierbij aan grondwerk, aanleggen van riolering en drainage. Morgen assisteer je bij de aanleg van een steiger, damwand en beschoeiing. Als grondwerker heb je dus een veelzijdige baan.

Ben je fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Leiden? Is dit wat voor jou? Bel me dan eens op of solliciteer direct.

Wat wij vragen

- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de Grond-, Weg- en Waterbouw;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een geldig VCA dipoloma;
- Je bent gedreven en werkt graag in de buitenlucht.

Wat wij bieden

Bij aankomst krijg je een fulltime dienstverband van een jaar. Je verdient een cao-loon, werkt fulltime, kan tijd voor tijd opbouwen en je krijgt bij ons een persoonsgebonden opleidingsbudget. We begrijpen dat je werkt om te leven, niet andersom.

Kom jij ons team versterken? Bel me op om er over te spreken of solliciteer direct.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via