Timmerman grote projecten Delft

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ben jij een vakman die het leuk vindt in teamverband te werken aan prestigieuze projecten in Zuid-Holland? Ben jij allround en heb jij ruime ervaring met het renoveren van kozijnen en gevels? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij kunnen jouw vakmanschap goed gebruiken in ons projectenteam. Binnen nu en een maand gaan wij starten met een enorm gaaf renovatie project van een half jaar. Jij werkt in een team van 4 professionals en een projectleider, die alles op alles gaan zetten om dit project vlekkeloos te laten verlopen. Het gaat om een senioren complex waar alle houten kozijnen vervangen moeten voor kunststof kozijnen.

Hierbij is het belangrijk dat jij naast jouw vakkennis en kunde meedenkt over de logistieke planning; op tijd afroepen van materialen en materieel is essentieel.
Daarnaast is het een bewoond complex en verwachten wij dat jij op een goede en nette manier met de bewoners kunt communiceren.
Na het vervangen van de kozijnen moet alles netjes water en wind dicht worden afgetimmerd.

Wanneer jij dit project samen met ons team grote projecten goed en netjes en op tijd weet uit te voeren zullen er nog vele projecten volgen. Daarom is dit project voor ons belangrijk. Betrouwbaarheid, netjes werken en goed blijven communiceren is voor ons bij dit project van groot belang!

Kan jij ons helpen bij dit project? Bel gerust voor meer informatie! Solliciteren kan ook als koppel.

Wat wij vragen

- Ervaring als kozijnmonteur hout en/of kunststof;
- (V)mbo werk- en denkniveau;
- Instelling om op een positieve manier samen met je team mooie projecten te realiseren;
- Actieve houding en vooruit kunnen denken;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Wij zetten jou in op een aansprekend en groot renovatieproject. Jij wordt een belangrijke schakel in ons renovatieteam welke onze organisatie op de kaart gaat zetten. Jij krijgt een hoop verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk al het nodige gereedschap en faciliteiten om het werk goed en vooral veilig uit te kunnen uitvoeren. Wij zullen jou op waarde schatten (jij bent degene die het werk uitvoert) en daar staat natuurlijk een ruim passend salaris tegen over.

We beginnen op dit project maar bij gebleken geschiktheid hopen wij op een samenwerking voor de komende jaren.

Wij hebben er ongelooflijk veel zin in! Jij ook? Solliciteer direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via