Timmerman Pijnacker - top vacature

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Pijnacker
Salarisindicatie € 2400,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Voor onze bijzondere renovatieprojecten ben ik per direct op zoek naar een zeer ervaren renovatie timmerman. Dankzij jou worden de meest exclusieve panden tot in perfectie opgeknapt! Jij krijgt de kans om het project samen met de projectleider van A tot Z uit te voeren.

Je komt op hele bijzondere, grootschalige renovatieprojecten te werken, denk hierbij aan complete verbouwingen van monumentale villa’s en herenhuizen. Ik zoek een echte vakman. Er wordt van je verwacht dat je secuur en precies te werk gaat.

Jij bent allround en hebt oplossend vermogen. Bovendien weet jij door jouw sociale vaardigheden precies wat er van je verwacht wordt op de klus, kan je goed overleggen met je projectleider en collega’s en snap jij wat de wensen van de klant zijn.

Wat wij vragen

- VCA-B of bereid zijn deze te halen;
- Relevante timmer-ervaring;
- Goed Nederlands in woord;
- Oog voor detail en secuur.

Wat wij bieden

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een timmerman 1 salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat jij de waardering krijgt die je verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Om jouw werk goed te kunnen doen bieden wij jou goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten.

Ervaren renovatie timmerman en interesse? Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jou in om te praten over jouw wensen. Solliciteer direct of bel mij gerust voor meer informatie: 010 - 303 10 20 / 06-21 10 17 86
Doorsturen
 
Deel deze vacature via