Tekenaar Civiele Techniek Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBOHBO/TU
Standplaats Nieuw vennep
Salarisindicatie € 2500,- tot € 2950,- per maand

Over de functie

Tekenaar | Civiele Techniek | Tunnels en Bruggen | Full-time

Als tekenaar en ontwerper ben je bezig met het adequaat vervaardigen, reviseren en archiveren van tekeningen van begin tot eind. Je voert zowel 2D- als 3D- tekenwerkzaamheden uit voor diverse projecten in de tunnel- en bruggenbouw door heel Nederland. We hebben het hier niet over de bruggetjes over het slootje om de hoek, maar de prestigeuze en complexe werken. De projecten zijn zeer gevarieerd, van volledige nieuwbouw tot complexe oplossingen in binnenstedelijk gebieden.

Je houdt je bezig met het ontwerpen en/of moduleren van zowel 2D- als 3D-modellen volgens de voorschriften, gemaakte afspraken en/of specificaties, je maakt en verwerkt zowel Autocad-tekeningen als inmetingen. Het begeleiden van de maatvoering, bepalen van de hoeveelheden o.b.v. 2D- en 3D-modellen, er komt veel bij kijken. Jij bent in staat om samen met het team tot een goed eindresultaat te komen.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een civiele techniek tekenaar met:

- Mbo+ denk- en werkniveau;
- Kennis van werken met AutoCad (of vergelijkbaar tekenprogramma);
- Ervaring in de tunnel- en bruggenbouw;
- Goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te volgen.

De voordelen die werken bij Bowers biedt zijn:

- In tijden van corona vinden wij het belangrijk dat we de richtlijnen van het RIVM volgen; zo is thuiswerken soms mogelijk en zijn de werktijden flexibel.
- Je kan rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
- Wij luisteren naar jóu, vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit.

Interesse gewekt? Solliciteer via de button hieronder.
Of bel/app me voor meer informatie! 06-21 29 82 02
Doorsturen
 
Deel deze vacature via