Monteur Gas / Water Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Ben jij een ervaren monteur Gas en Water? Ben je fulltime beschikbaar en woon je in de omgeving van Zaandam? Dan ben ik op zoek naar jou.

Als monteur Gas / Water werk je aan hoofdleidingen en dienstleidingen. Je onderhoud, vervangt of repareert onderdelen van de distributienetten. Je komt te werken in een kleine ploeg bestaande uit een grondwerker, hulpmonteur en een kraanmachinist. Met je ploeg voer je naast de montagewerkzaamheden ook reparaties en saneringen uit aan de distributienetten uit. Ook weet je storingen te verhelpen aan de distributienetten.

Ben je fulltime beschikbaar en ben je in het bezit van je vakdiploma buizenlegger of monteur gas-, water- en warmtedistributienetten? Solliciteer dan direct!

Wat wij vragen

Momenteel ben ik op zoek naar een ervaren en enthousiaste monteur die in het bezit is van een vakdiploma buizenlegger of distributiemonteur gas/water. Verder ben je in het bezit van:

- Aanvullende certificaten als VIAG VP, AVP, BHV, Veilig Werken Langs de Weg en VCA;
- Rijbewijs B(E);
- Goede beheersing van de nederlandse taal.

Wanneer certificaten zijn verlopen kunnen ze via ons opnieuw behaald worden. Voor meer informatie kan je me bellen op 06-22133369.

Wat wij bieden

Bowers is een organisatie die snel groeit en veel mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door vakgerichte certificaten te behalen. Bovendien kan je bij Bowers rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

- 25 vakantiedagen;
- Een goed salaris conform CAO;
- Een prettige werksfeer bij een financieel gezonde organisatie;
- Ruimte voor ontwikkeling in de vorm van opleidingsbudget;
- Een fijne werkgever die met je meedenkt.

Wil je meer weten of heb je vragen? Bel me op 06-22133369 of solliciteer direct. Ik reageer binnen 2 dagen.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via