Vakman GWW Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2700,- per maand

Over de functie

Rioleur | 40-urige werkweek | Rioleringen | Wegenbouw

Ben jij een echte vakman GWW? Dan weet jij dat er geen leiding ligt zoals op de tekening staat en vind jij in elke geul altijd wel weer iets anders. Voel jij je als een vis in het water in het altijd drukke en gezellige Noord-Holland en zie jij het als een uitdaging om elke dag aan de rioleringen te werken? Je hebt ervaring met de aanleg van de (betonnen, gietijzer en PVC) leidingen, onderhoud van de leidingen, diepriool, storingen verhelpen, waterleidingen, huisaansluitingen en de saneringen.

Je kan putten metselen, voorsteken voor een kraan, lijn- en roterende laser instellen, bestratingen en kolken zetten. Je werkt in een gezellig team en je bent graag (na regen komt zonneschijn) in de buitenlucht aan de slag.

Wat wij vragen

Wij zoeken vakmannen die in het bezit zijn van:

- Een afgeronde opleiding (mbo niv. 2/3 in de richting van de wegenbouw), zoals van het SPG, ROC of SOMA college;
- VCA;
- Een rijbewijs.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij mijn nieuwe collega GWW? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je mag me natuurlijk ook bellen of een appje sturen voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via