Assistent Uitvoerder GWW Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp

Over de functie

Als gecertificeerd lasser bij JACkLING engineering heb je een dynamische en afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen van kleine tot grote constructies. Denk bij groot aan staalconstructies voor de grond- weg- waterbouw en voor de industrie en bij klein aan bordessen en trappen. Hierbij is het een eis dat je ervaring hebt met het werken met verschillende soorten metalen. Je kunt uiteraard tekening lezen, daarnaast ben je in staat om zelfstandig een constructie samen te stellen (boren, knippen, zagen) en af te lassen. Je beheerst in elk geval het Mig/Mag lasproces op niveau 2. Ervaring met Tig lassen is een pre.
mate de tijd verstrekt, krijg je steeds grotere eigen projecten.
Naar mate het proces vordert maken we je steeds verantwoordelijker voor de afronding van de projecten, de financiële aspecten, aan- en afvoer van het benodigde materieel en materiaal, rapporteren van het meer- en minderwerk en het (bege)leiden van de ploegen.

Functie eisen

- Minimaal afgeronde VMBO opleiding
- Minimaal drie jaar werkervaring
- Je kunt werken met plaatwerk in verschillende diktes
- In bezit van diploma Mig Mag lassen niveau 2
- Een geldig VCA certificaat
- Positieve en oplossingsgerichte instelling
- Eventuele aanvullende opleidingen zijn een pluspunt
- Je hebt liefde voor het vak en affiniteit met techniek

Wat wij bieden

Direct een contract, geen uitzendwerk dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via