Bouwmanager Civiele Techniek Aalsmeer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Aalsmeer
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Uitvoerder | Civiele Techniek | Infrastructuur

Wij zijn ter uitbereiding van ons team op zoek naar een uitvoerder met ervaring in de GWW en infra.

Werken in een bruisende omgeving waar geen dag hetzelfde is, dat is werken op Schiphol. Elk moment stijgen er vliegtuigen op, terwijl er op de andere baan weer een vliegtuig aankomt. Vrolijke mensen die op reis gaan; mensen die terugkeren bij hun naasten, daar is een goede infrastructuur voor nodig. Op Schiphol is het dag en nacht een komen en gaan van auto’s, treinen, taxi’s en bussen en is er een gedeelte openbaar, maar zijn er ook gebieden waar men alleen met toestemming mag komen.

In deze hectische en dynamische omgeving zoeken wij een ervaren uitvoerder die meewerkt aan het onderhoud en de aanleg van de complete infra.
Denk hierbij aan de aanleg en het onderhoud van de start- en landingsbanen, de reconstructie van de (snel)wegen, het inrichten van de openbare ruimte in het woon- en winkelgebied, de aanleg en het onderhoud van de energietransport en distributie (kabels en leidingen).

Jij bent verantwoordelijk voor de voortgang van de projecten, geeft leiding aan jouw ploeg met collega’s, waarin je veel overlegt met de werkvoorbereiding, hoofduitvoerder en de projectleider. Daarnaast werk je samen met je collega uitvoerders, waarin iedereen verantwoordelijk is voor zijn discipline.
Tijdens de dagelijkse gang van zaken probeer jij jouw collega’s iets te leren, bewaak je de (tijdige) facturatie en controleer je de voortgang van de projecten.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder met ervaring in de civiele techniek (gas, water, elektra, wegenbouw, kabels, leidingen en/of infra).

Je hebt hbo werk en denkniveau, een afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek, minimaal 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie en je bent van onbesproken gedrag (i.v.m. aanvragen VOG).

Als uitvoerder vinden wij het belangrijk dat je oplossingsgericht bent, problemen goed kan analyseren en communicatief vaardig bent.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten. Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Solliciteer direct of bel gerust voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via