Tekenaar constructeur Steigerbouw Hoorn nh

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Hoorn Nh
Salarisindicatie € 3700,- tot € 4500,- per maand

Over de functie

Ik zoek versterking: een gedreven collega op onze afdeling engineering/tekenkamer. Er staan diverse grootschalige woning- en utiliteitsbouwprojecten op stapel die zorgvuldig in de steigers moeten worden gezet.
Op de afdeling worden tekeningen en berekeningen gemaakt ten behoeve van tijdelijke (hulp)constructies op het gebied van steigers, ondersteuningen en speciale constructies. Onze engineers ontwerpen de systemen volgens de laatste eisen van veiligheid, wettelijke voorschriften en de richtlijnen van steigers.
Binnen dit team zoeken we een specialist constructeur steigerbouw welke samen met zijn collega’s, ons bedrijf verder wil uitbouwen in steigers binnen de bouwsector.

Je houd je met de volgende taken bezig:
- Het zelfstandig ontwerpen, berekenen en uitwerken van steiger- en ondersteuningen voor de utiliteitsbouw, renovatieprojecten, weg- en waterbouwkundige constructies, en bouw projecten;
- Overleg voeren met klanten over het ontwerp;
- Het controleren van tekeningen en/of berekeningen, opgesteld door collega’s;
- Uitvoeren van inspecties van constructies op de bouw;
- Het verbeteren van rekenmethodieken als gevolg van veranderende norm- en regelgeving.

Wat wij vragen

- Als tekenaar constructeur/modelleur heb je een afgeronde hbo opleiding, bouwkunde of civiele techniek, afstudeerrichting constructie en heb je minimaal 1 tot 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in de steigerbouw-en ondersteuningswereld;
- Ervaring in de bekistingsbranche is een pré zeker geen eis;
- Het is belangrijk dat je een ruime kennis hebt van AutoCAD en met rekensoftware bij voorkeur SCIA engineer;
- Je kunt goed zelfstandig werken, je bent creatief, bent goed in plannen en organiseren, je bent kwaliteitsgericht en hebt aandacht voor details.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Solliciteer of bel mij even als je nog vragen hebt! 06 15294957
Doorsturen
 
Deel deze vacature via