Zelfstandig Uitvoerder Renovatie Zoetermeer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zoetermeer
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Als uitvoerder organiseer jij het werk op de bouwplaats waarbij jij wordt ondersteund door een werkvoorbereider, projectleider en directie van het bouwbedrijf. Voor ons team in Zuid-Holland zoeken wij de organisator voor renovatie en restauratieprojecten.

Je doet dit samen met een team want jouw takenpakket is veel omvattend. De logistiek op en rond de bouwplaats, het bestellen van materiaal, materieel en personeel en binnen tijd en budget kwaliteit afleveren, ga er maar aan staan.

De uitvoerder moet dus weten met hoeveel personeel en met welke vaardigheden en in welke tijd een onderdeel van het werk kan worden uitgevoerd. Dit betekent dat jij je team moet kennen. Je maakt planningen en zorgt ervoor dat het bouwtreintje goed blijft lopen.
Tevens bewaak jij de veiligheid op en rond de bouwplaats voor jouw mensen en een ieder die de bouwplaats betreed, je neemt deel aan bouwvergaderingen en hebt contact met opdrachtgever en leveranciers. Projecten waar jij aan mag werken zijn zeer uiteenlopend en altijd uitdagend.

Wat wij vragen

- Afgeronde mbo 3/4 bouwkunde of MTS Bouwkunde;
- Minimaal 2 jaar ervaring als (aankomend) uitvoerder en toe aan de volgende stap;
- Leidinggevende/coachende vaardigheden, ambitieus en gedreven;
- Seccuur, veiligheid voor productie;
- VCA VOL, of bereid deze te behalen;
- Rijbewijs B, noodzakelijk want je krijgt een auto van de zaak.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door cursussen te kunnen volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Interesse? Solliciteer dan direct! Of bel gerust als je vragen hebt op 06-21101786 / 010-5147311
Doorsturen
 
Deel deze vacature via