Grondwerker GWW Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie Tussen € 2250,- en € 2550,-

Over de functie

Rioleur | 40-urige werkweek | Rioleringen | Wegenbouw | Grondwerk

Als grondwerker weet jij ongetwijfeld dat er geen leiding ligt zoals op de tekening staat en vind jij in elke geul altijd wel weer iets anders.

Echter voel jij je als een vis in het water in het altijd drukke en gezellige Noord-Holland en zie jij het als een uitdaging om hier elke dag aan de rioleringen te werken. Je hebt ervaring met de aanleg van de (betonnen, gietijzer en PVC) leidingen, onderhoud van de leidingen, diepriool, storingen verhelpen, waterleidingen, huisaansluitingen en de saneringen.
Je kan putten metselen, voorsteken voor een kraan, lijn- en roterende laser instellen, bestratingen en kolken zetten. Je kan goed voorsteken voor de kranen en gaat samen met de machinist secuur te werk; hij moet naar jou luisteren, aangezien jij zijn ogen bent.

Je werkt in een gezellig team en je bent lekker in de buitenlucht aan de slag.

Wat wij vragen

- Wij zoeken grondwerkers met praktijk ervaring.
- Medewerkers die in het bezit zijn van een afgeronde opleiding van het SPG of Soma college (buizenlegger, rioleringswerker, wegenwerker, waterbouwer, machinist) of LTS/MTS zijn in het voordeel.
- Daarnaast ben je in het bezit VCA en rijbewijs B (E).

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interessant? Solliciteer dan direct of bel me als je vragen hebt.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via