Allround timmerman zorgsector Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw vennep
Salarisindicatie € 2700,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Ben jij die timmerman die met zijn technische vaardigheden iets wil betekenen voor anderen. Krijg jij er een goed gevoel als jij iemand blij is met jouw eindresultaat? Dan hebben wij het timmerwerk waar jij gelukkig van wordt!

Ik ben op zoek naar een sociale en betrouwbare, allround vakman. Een timmerman gaat bij ons met zijn eigen servicebus op pad. Hij voert woningaanpassingen bij mensen thuis uit. Denk hierbij aan deurpost verbredingen, keukens verlagen, douchebeugels ophangen, plaatsen van nieuwe sanitaire voorzieningen, badkamer aanpassingen, plaatsen van deurautomaten, plaatsen van drempelhulpen en plafondliften. Dit betekent dat jij zeer allround moet zijn of wilt worden.

Naast het reguliere timmerwerk ben jij ook bezig met klein elektra werk, loodgieterswerk, straatwerkzaamheden en moet je hier en daar stukjes tegelen.

Denk jij dat jij allround genoeg bent om dit prachtige en unieke timmerwerk aan te pakken of wil jij graag en wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot allround vakman? Bel, mail of app mij!

Wat wij vragen

- Een relevante mbo opleiding in de richting van bouw of voldoende aantoonbare werkervaring;
- Sociaal en hebt voldoende communicatieve vaardigheden;
- Oplossingsgericht en zelfstandig;
- Staat open voor oproepdiensten eens in de zes weken;
- In het bezit van een VCA-B certificaat of bereid deze te halen;
- Rijbewijs B (e).

Wat wij bieden

Een zeer uitdagende baan met uniek timmerwerk waarbij jij met jouw technische vaardigheden iets kan betekenen voor een andere. Hier word jij door ons natuurlijk goed voor beloond met een timmerman 1 salaris uit de bouw CAO. Wij bieden jou goede primaire arbeidsvoorwaarde en daarnaast de mogelijkheid tot:

- Persoonlijke begeleiding, wij willen het beste uit je halen
- Pensioenregeling en reiskosten vergoeding
- Een eigen werkbus
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie

Klinkt interessant? Solliciteer direct of bel mij als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via