Renovatie & Onderhoud Timmerman Voorburg

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Voorburg
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team onderhoud en renovatie zijn wij op zoek naar humorvolle vaklieden die zelfstandig uiteenlopende projecten uitvoeren. De projecten varieren van aanpassingen in kantoren, keukens plaatsen, wanden plaatsen, mooi timmerwerk tot aan een klein beetje leidingwerk en elektra. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen net even dat stapje extra zetten voor onze klanten, je werk netjes achterlaten en met fatsoen omgaan met elkaar. Hier komen namelijk weer nieuwe opdrachten uit.

Wij werken vooral in Zuid-Holland, maar het komt voor dat je ook een keer naar Noord-Holland moet. Wij realiseren ons dat we best veel van je vragen, maar daar krijg je ook echt wat voor terug. Ons bedrijf is persoonlijk, we stellen onze techneuten centraal en wij willen dat privé en werk goed in balans is voor onze mensen.

Kom eens praten als jij je in bovenstaande herkent!

Wat wij vragen

- Een diploma timmerman op niveau 2 of 3 (BBL of BOL), of vergelijkbaar;
- Eervaring in het onderhoud en de renovatie;
- Rijbewijs B is een must, eventueel met E achter B;
- Kennis van veilig werken en draagt hier zorg voor op je werkplekken;
- Communicatief vaardig en weet je in bewoonde woningen professioneel op te stellen;
- Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien met opleidingen. Bowers is een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans werk en privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk en zijn de werktijden flexibel.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Interesse? Solliciteer direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via