Renovatie timmerman Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 2900,-

Over de functie

Deze vacature is voor timmermannen die graag complete appartementen renoveren. Onze vakmannen/renovatie timmermannen werken aan projecten waar grote panden worden gesplitst en omgebouwd tot appartementen in Noord-Holland. Je stript en sloopt diverse panden volledig om vervolgens weer op te bouwen tot aan het laatste plintje.

Dit houdt in dat jouw werkzaamheden heel divers zijn. Vanaf het slopen en strippen tot aan het zetten van muren, plaatsen van keukens of badkamers, tegelen, stuken, aanleggen van elektra of het leggen van vloeren. Natuurlijk is het ene appartement het andere niet en werk jij elke keer met andere materialen.

Bij deze projecten krijg je te maken met een duidelijke planning. Om deze planning te kunnen realiseren zorgen wij voor het juiste gereedschap en collega’s die net zo gemotiveerd zijn als jij. Het kan voorkomen dat jij tussendoor storingen moet oplossen in woningen die al in gebruik zijn.

Dus ben jij die timmerman die graag deze projecten en werkzaamheden uitvoert in een leuk team, dan komen wij graag met jou in contact!

Wat wij vragen

- Relevante timmeropleiding of voldoende relevante timmerervaring;
- Ervaring in renovatiewerk;
- Kan zowel individueel als in teamverband werken;
- Woont in Noord-Holland;
- Rijbewijs B (E).

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij werkt met goed gereedschap, goed materiaal en goede collega’s. Alleen op deze manier weten wij zeker dat we de kwaliteit kunnen leveren die wij willen.
Verder bieden wij jou natuurlijk een passend maandsalaris op basis van jouw kennis, kunde en inzet. Daarnaast krijg jij;

- Werkkleding en werkschoenen;
- Vakantietoeslag en reiskosten vergoeding;
- Mogelijkheid om door te ontwikkelen;
- Werk is werk, en vrij is vrij.

Interessant? Solliciteer direct! App of bel gerust als je nog vragen hebt 06-29 26 20 15 / 0252-621358
Doorsturen
 
Deel deze vacature via