Werkvoorbereider Renovatie (vaste baan) Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBOHBO/TU
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie Tussen € 3500,- en € 4700,-

Over de functie

Als werkvoorbereider renovatie en kleinschalige nieuwbouw ben je samen met het projectteam verantwoordelijk voor de realisatie van één of meer gevarieerde projecten in Noord-Holland en groot Amsterdam. Je kunt denken aan transformatie van kanoorpanden tot appertementen, renovatie van bestaande woningen of kantoren, restauratie van grachtenpanden en verbouwprojecten. Dit vraagt wel ervaring en iemand die echt zijn tanden erin wil zetten.
Door efficiente inkoop- en werkvoorbereidingsactiviteiten zorg je ervoor dat er een optimale afstemming plaatsvindt tussen de opdracht en de inzet van mensen en middelen op een project. De logistiek is tegenwoording ook altijd een uitdaging, maar wel super gaaf om te mogen regelen.

Wat wij vragen

MBO 4 / HBO werk- en denkniveau (Bouwkunde)
Ervaring als werkvoorbereider of uitvoerder met enige werkvoorbereidings ervaring
Goede communicatieve en commerciële vaardigheden
Effectief en efficiënt plannen en organiseren
In het bezit van een VCA-certificaat
Kennis van actuele ICT-applicaties

Wat wij bieden

Oprecht een leuk team wat bezig is om het bedrijf verder te laten groeien. De bedrijfsleider is gedreven en heeft een bewezen track-record in het op een goede manier besturen van de organisatie. We zijn financieel gezond en willen jouw een vast baan bieden met toekomst mogelijkheden.
We horen graag van jou wat jij nodig hebt dus solliciteer!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via