Ervaren timmerman gezocht Naaldwijk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Berkel en Rodenrijs
Salarisindicatie € 2600,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Wij zoeken een ervaren timmerman!

Wil jij in een klein team werken? waarbij kwaliteit voorop staat? Wil jij werken aan timmerwerk wat je niet snel in de bouw tegenkomt? Dan zijn wij op zoek naar jou kwaliteiten.
Voor ons renovatie team zijn wij op zoek naar versterking. Wij werken in een hechte groep timmermannen die allemaal voor kwaliteit willen gaan. Onze timmermannen werken in koppels van 2 die ieder een bedrijf bus mee krijgen met alleen het beste gereedschap.

Je start je klus op samen met je collega en levert de klus ook samen op. Jou kracht ligt in het communiceren met de klant en de projectleider op de zaak.
Een 9 tot 5 mentaliteit? Dan pas je niet binnen ons team wij werken namelijk van 7 tot 4 zodat je nog kan genieten van een lange avond in de komende wintermaanden.

Wat wij vragen

- Relevante timmerervaring in de luxe bouw
- VCA b
- Rijbewijs B
- Een positieve houding

Wat wij bieden

Om elkaar op een leuke manier naar een hoger level te brengen verwachten wij een gedreven en professionele instelling, maar bieden waar nodig opleidingen en cursussen, een gezellige vrijdagmiddagborrel en natuurlijk een ruim passend salaris!

Maar wat is een vakman zonder goed gereedschap en materiaal? Ook hier gaan wij zorgvuldig mee om en maken het jou zo makkelijk mogelijk! Het schijnt uniek te zijn.

Klinkt interessant? Solliciteer of bel mij gerust als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via