Magazijnmeester Teamleider Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 2950,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Ben jij een magazijn chef met overzicht en ambitie? Wij zijn ter verbetering van ons proces in het magazijn op zoek naar een zelfstandig opererend magazijnmeester, die bij ons de ruimte en vrijheid krijgt het magazijn te ontwikkelen naar eigen inzicht.
Ons magazijn staat op het punt van optimalisering en digitalisering.
Je komt te werken bij een toonaangevende aannemer verantwoordelijk voor de ondergrondse infra (kabels en leidingen), die dagelijks meerdere ploegen in de regio Haarlemmermeer en groot Amsterdam aan de slag heeft.
Essentieel voor de werkstroom is een goed werkend magazijn, hierin is de grootste verbetering te halen door een stevige collega neer te zetten die stappen kan maken in de professionalisering.

Denk hierbij aan het voorbereiden van de planning, jij zorgt ervoor dat deze tot minimaal drie weken vooruit gereed wordt gemaakt, zodat de uitvoering nooit misgrijpt.
Daarnaast weet jij wat er binnenkomt en uitgaat en zorg je aan de hand hiervan dat er tijdig bestellingen worden gedaan. Collega’s die iets uit het magazijn nodig hebben overleggen met jou, maar je spreekt ze ook aan over de gemaakte afspraken wanneer zij zich hier niet aan houden.
Kort samengevat: je houdt de bestellingen bij, zorgt ervoor dat de planning voor drie weken vooruit klaar staat, maakt afspraken met de collega’s over de manier van werken en geeft leiding over een collega en de voorraad is up-to-date!

Wat wij vragen

Wij bieden jou de mogelijkheid dit proces volledig naar eigen inzicht in te vullen.
Zodoende zijn wij op zoek naar een ervaren magazijn meester, die communicatief vaardig is, technische kennis heeft om snel de materialen te leren kennen, overzicht kan creëren en die kan werken met het systeem SAP.
Tevens ben je in het bezit van:
- een afgeronde Mbo/MTS opleiding in de richting Logistiek;
- een geldig rijbewijs en vervoer;
- kennis van SAP-systeem en MS Office;
- kennis van technische producten.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten. Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Solliciteer direct of bel mij gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via