Allround timmerman Zorgsector Voorburg

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Voorburg
Salarisindicatie Tussen € 2400,- en € 2700,-

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven allround vakman die het leuk vindt met zijn kwaliteiten iets te betekenen voor anderen. Jij voert woningaanpassingen uit bij mensen thuis. Denk hierbij aan het leggen van drempelhulpen, ophangen van plafondlift systemen, onderhouden en plaatsen van deurautomaten maar ook verbouwwerkzaamheden, zoals badkamers, plaatsen van sanitair en straatwerkzaamheden.

Kortom, een brede functie die alleen gedaan kan worden door een allround timmerman die bijvoorbeeld voor een woningcorporatie heeft gewerkt omdat naast het timmerwerk ook kennis van tegelen, beetje elektra en loodgieterswerk nodig is.

Wat wij vragen

- (V)mbo Bouwkunde of vergelijkbaar;
- Je kunt goed zelfstandig werken (je werkt vanuit huis);
- Sociaal en communicatief vaardig met de doelgroep (ouderen en mindervaliden);
- Oplossingsgericht en zelfstartend;
- Oproepdienst kan om de zes weken aan de orde zijn;
- VCA, is een pre en anders krijg je deze van Bowers;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie binnen de bouw waarbij je constant verschillende soorten timmerwerkzaamheden tegenkomt. Ook kan jij iets betekenen voor je medemens.

Om dit werk goed uit te kunnen voeren hebben wij een bus en meer dan genoeg gereedschap voor je klaar staan. Jij krijgt van ons een ochtend om deze helemaal naar je zin in te richten.

Daarnaast bieden wij jou een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Naast de waardering die jij krijgt van de mensen die jij dagelijks blij en gelukkig maakt, vinden wij het belangrijk dat jij je gehoord en gewaardeerd voelt vanuit onze organisatie. Jij wordt het visite kaartje van ons bedrijf.

Kortom, een kans voor een goede allround timmerman die wat anders wil. Bel vooral als je nog vragen hebt of solliciteer direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via