Aankomend Vestigingsmanager Rijswijk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Rijswijk Zh
Salarisindicatie Tussen € 2550,- en € 4050,-

Over de functie

In deze afwisselende commerciële leidinggevende job ga jij samen met je team technici plaatsen op de projecten van jouw klanten. Je bent een kartrekker en meewerker, jij geeft het goede voorbeeld en bapaald de cultuur van jouw vestiging.

Om succesvolle matches te maken ontwikkel je je tot een specialist in het sourcen en recruiten van goede mensen en je neemt jouw team hier in mee, voorbeeldrol. Jij weet deze technici met je team op te sporen, te triggeren om met jullie in gesprek te gaan en vervolgens te doorgronden. Techneuten vertrouwen erop dat wij hen verder kunnen helpen in hun loopbaan.

Jij hebt vanzelfsprekend een grote commerciele verantwoordelijkheid. Dat betekent niet dat we je continu op de huid gaan zitten met de vraag hoeveel telefoontjes jij en je team al gepleegd hebt die dag. Het betekent wel dat we van jou verwachten dat je goede resultaten boekt en voldoende effort en creativiteit investeert in het benaderen en binnenhalen van je nieuwe medewerkers en klanten om zo jouw begroting te behalen.

Vanzelfsprekend bespreek je en evalueer je samen met je manager en team hoe je dit op de meest effectieve manier kunt doen.

Heel concreet ben je dus met de volgende werkzaamheden bezig:
- (leren) coachen van je collega's
- Weekverdelingen maken en bewaken
- Targets met de Business manager bepalen, wat is jouw plan?
- Sourcen, recruiten en netwerken om jou eigen medewerkernetwerk uit te breiden
- Sollicitatiegesprekken voeren, je medewerkers begeleiden en evalueren
- Relaties met bestaande klanten onderhouden
- Je netwerk en potentiele klanten actief benaderen en uitbreiden, lekker ondernemen
- Klanten bezoeken en hun vragen inventariseren, biedt jij wat hij vraagt of wat hij nodig heeft?

Wat wij vragen

- Je hebt een hbo opleiding gevolgd (bv. MER, Economie, commercieel of technische opleiding);
- Je hebt ongeveer een 1 jaar ervaring in een commerciële rol, bijvoorkeur arbeidsbemiddeling;
- Leidinggevende ambities;
- Jij wilt plannen maken voor jouw vestiging en niet onderdeel zijn van iemand anders zijn plan;
- Je hebt een rijbewijs (wel handig als je een auto van de zaak krijgt).

Gezien de groeiambities van ons bedrijf en specifiek de vestiging in Berkel en Rodenrijs zoeken we iemand met veel energie en een resultaatgerichte instelling.
Onze 'speeltuin' is zeker niet alleen tussen 9 en 5 open, dus gretigheid en de wil om snel te leren en groeien is een vereiste.

Verder ben je zelfkritisch, durf je verantwoordelijkheid te nemen en loop je niet met de massa mee. Als je ondernemersambities hebt ga je je bij ons zeker thuis voelen!

Wat wij bieden

Bij Bowers zijn we op zoek naar iemand met ondernemersambities die zin heeft om onze vestiging in Berkel en Rodenrijs uit te bouwen.

Werken bij Bowers betekent voor jou: samenwerken met enthousiaste ondernemende collega's, serieus genomen worden, vrijheid in je werk en ruimte voor ondernemerschap. Je krijgt een vast contract, een goed salaris, een pensioenregeling en een auto van de zaak. Verder ontvang je een iPhone, 27 vakantiedagen en een mooie maandelijkse bonus.

Om snel op stoom te komen krijg je vanuit onze organisatie verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden, op het gebied van management, sales, recruitment maar ook communicatie in het algemeen waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling door coaching en externe trainingen, denk hierbij extern onder andere aan Krauthammer, ARTRA, Kenneth Smit.

Als je nog vragen hebt, neem vooral even contact op!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via