Werkvoorbereider timmerfabriek Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3200,-

Over de functie

Als werkvoorbereider timmerfabriek verwerk je voornamelijk de goedgekeurde kozijntekeningen in de uittrekstaten voor de productie. Tevens maak je deze gegevens gereed voor de CNC machines. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afroepen van materialen die volgens de uittrekstaten noodzakelijk zijn.
Ook heb je in contact met de klanten en verzorg je de nazorg, wel zo netjes.

Het snel en nauwkeurig produceren van kozijnen, ramen en deuren is een vak. Deze timmerfabriek produceert al het denkbare machinaal timmerwerk. Van een kaal en onbehandeld kozijn tot en met kozijnen inclusief ramen en/of deuren, geheel afgespoten en beglaasd en voorzien van het benodigde hang- en sluitwerk en met de nodige certificering SKG/Politiekeurmerk.

Het combineren van vakmanschap en vakmatig inzicht in combinatie met de modernste en efficiëntste machines levert altijd een kwalitatief hoogwaardig eindproduct op en daarmee is de kwaliteit ten volle gewaarborgd.

Wat wij vragen

- Afgeronde mbo 3/4 of MTS opleiding;
- Ervaring in een timmerfabriek en met aansturing CNC machines;
- Technische en theoretische kennis omtrent houten kozijnen en certificeringen;
- Kennis van Autocad tekenen;
- Bekendheid met matrixsoftware of groeneveld is een pre.

Qua persoonlijkheid ben jij:
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
- Communicatief;
- Nauwkeurig;
- Verantwoordelijkheidsgevoel;
- Gevoel voor humor;
- Klantgericht.

Wat wij bieden

Direct een contract, geen uitzendwerk, dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten. Bij deze opdracht ga je gelijk bij onze klant in dienst.

Interessant? Bel mij voor meer informatie of solliciteer direct.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via