Onderhoudstimmerman Uitvoering Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 3000,-

Over de functie

Bonnenwerk | Eigen bus | servicemonteur | Afwisselend werk

Op korte termijn ben ik op zoek naar een echte vakman die met een bus vol gereedschap en een stapel bonnen op pad gaat. Onze organisatie voert onderhouds- en verzekeringswerk uit voor woningcoorperaties, vastgoedbezitters en vve's. Sommige klussen voer jij alleen uit, andere in een koppel.

Je werk is afwisselend en dit vraagt dan ook om de nodige ervaring en vaardigheden. Van kraantjes vervangen, deuren afhangen, klein elektra, tegeltje plakken tot kozijnen stellen. Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Wil jij meer weten? Neem dan contact met me op!

Wat wij vragen

- Humor en inlevingsvermogen;
- Rijbewijs B(e);
- Geldig VCA (of bereid deze te halen);
- Relevante timmeropleiding of aantoonbare werkervaring.

Wat wij bieden

Jij moet je werk goed kunnen uitvoeren, dat vinden wij belangrijk. Met een degelijke bus en goed gereedschap. Jij bent degene die het werk uitvoerd dus jij weet wat er nodig is om bewoners en opdrachtgevers blij te maken.

Wij bieden je 40 uur bij een stabiele, professionele en financieel gezonde organisatie waar de vaklieden centraal staan. Natuurlijk staat daar een goed maandsalaris tegenover en zetten wij jou in in jouw kracht.

Klinkt interessant? Solliciteer direct of bel mij voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via