Uitvoerder Nieuwbouw Projectleiding IJmuiden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBOHBO/TU
Standplaats Ijmuiden
Salarisindicatie Tussen € 3600,- en € 4200,-

Over de functie

Als uitvoerder zorg jij dat het werk op de bouw in de eerste plaats elke dag volgens planning en plan verloopt. Jij snapt dat je niet alleen met stenen en cement bezig bent, maar jij creeert met je team iets voor langere tijd. Jij bouwt de woon- of werkplek van mensen. De plek waar ze met plezier oud willen worden of carrière willen maken.

Ook werk je nauw samen met een groot aantal partijen op allerlei fronten: collega's, leveranciers, onderaannemers. Het project heeft tevens invloed op de mensen die om de bouwplaats heen wonen. Dat besef in combinatie met de Noord-Hollandse mentaliteit 'afspraak is afspraak', is voor ons bouwen met de hoogste kwaliteit.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
- Het zelfstandig leiding geven aan het uitvoerend personeel op de bouwplaats van één of meerdere projecten. Waarbij vroegtijdig knelpunten of problemen worden gesignaleerd en opgelost.
- Proactief vooruitkijken met de projectvoorbereiding: het meedenken en beoordelen van projectkwaliteitsplan, veiligheid voorbereiding, planning en uitvoeringsdetails.
- Het bewaken van de levering, registratie, opslag en uitgifte van materieel en materiaal.
- Het efficiënt onderhouden van contacten met klant, onderaannemers en overheidsinstanties en het deelnemen aan (bouw)vergaderingen.
- Het signaleren van meer en minderwerk. Verdiepen en bewaken van de financiële ontwikkeling van het project.
- Zorgen voor de voortgang van en de controle op de kwaliteit van het werk van eigen personeel en personeel van onderaannemers.
- Bijhouden van de (dagelijkse) administratie, zoals het werkrapport, personeelsplanning en urenregistratie. Het beoordelen en accorderen van de betalingstermijnen.
- Het bijhouden van V&G-/projectdossier.

Wat wij vragen

- Diploma mbo niveau 4 Bouwtechniek/MTS/HTS Bouwkunde;
- Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
- Bouwtechnisch inzicht;
- Diploma "Basisveiligheid (VCA)", "Veiligheid voor leidinggevenden (VCA)" en BHV opleiding;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten, dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen, en wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.

Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Klinkt interessant? Solliciteer dan direct of bel me voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via